Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 2
search
  • Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 2
  • Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 3
  • Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 4
  • Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 5
  • Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki - 6

Pracovní kalhoty softshellové FlexiWork+ Stretch s PK khaki

7 955,0 Kč
S DPH Odesíláme do 3. - 4. pracovních dnů.
6574.4 Kč bez DPH
Nepromoknou, neprofouknou, zajistí enormní pohodlí, perfektní ochranu a navíc pěkně vypadají, to jsou nové kalhoty Flexi Stretch, které posouvají standard v pracovním oblékání zase o pěkný kus dále.…
69403158050
Barevná varianta: Zelená
Velikostní varianta: 50
Velikost: 50
Barva: zelená
Počet
Skladem

  3% sleva

za registraci

  Věrnostní program

pro soukromé osoby i firmy

 

Doprava od 86,- Kč

 

Výšivka a potisk

Větruodolný, voděodolný a elastický softshellový materiál Schoeller®. Dvousměrný zip na koncích nohavic pro snadné oblékání a větrání. Voděodolná třívrstvá Cordura® na koncích nohavic. Systém KneeGuard™ z elastických materiálů, včetně Kevlaru, udržuje chrániče v optimální poloze. Integrovaný odnímatelný opasek se sponou Duraflex. Poutkem nastavitelné konce nohavic. Zadní kapsy na zip, pouzdrové kapsy uvnitř zesílené Kevlarem a elastická stehenní kapsa s držákem na ID kartu. Prát v pračcena 40 ° CNebělitNesuštev sušičceNežehlitNečistětechemickyMatriál Revoluční použití 4 směrně elastického softshellového materiálu Schoeller® zaručuje maximální pohodlí při každém pohybu.Rozkrok Vsazený klín z elastické látky přispívá ke komfortu a odolnosti kalhot.Tvarované nohaviceTvarované nohavice kopírují váš pohyb, což šetří energii a podporuje pohyblivost.Zipy na nohavicíchPro snadné navlékání kalhoty a přizpůsobení nohavic slouží bytelné dvousměrné zipy.3vrstvá cordura na koncích nohavicNa koncích nohavic najdeme třívrstvou, voděodolnou Corduru®.Poutko na přichycení na botuNohavice si můžete zafixovat přes botu pomocí elastického poutka, takže vám do nich nezafoukne, i když budete v náročných polohách třeba na střeše.Stehenní kapsyNa stehnech se nacházejí kapsy s volnými konci, aby nepřekážely v pohybu; jednu kapsu můžete zapnout na zip, zatímco do druhé si můžete dát metr, tužky, nůž či jiné drobné nářadí.Zadní kapsy na zipZadní kapsy jsou na zip, takže vám z nich nic nevypadne.PKUžitečné pouzdrové kapsy můžete využít jako mošničky, přičemž jedna navíc disponuje oddílem na zip, a druhá poutky na drobné nářadí nebo na přichycení izolepy.Kapsy na chráničeKapsy na kolenní chrániče jsou z Armortex® Kevlaru®, který je velmi odolný a elastický, takže chrániče se budou v kapsách přizpůsobovat vašemu pohybu bez omezení.OpasekKalhoty si můžete v pase přizpůsobit pomocí integrovaného elastického opasku s odolnou přezkou z Duraflexu®. Opasek lze z kalhot vyjmout.Poutka na opasek Pokud používáte svůj opasek, tak jsou pro něj připravená široká a prošitá poutka, přičemž vzadu je navíc jedno extra pevné a dlouhé, aby se opasek nemohl zkroutit.Držák na kladivoNa bocích kalhot ještě nejdete pevná poutka na kladivo, což se hodí, když potřebujete mít kladivo stále po ruce.
gender
pánské
Dodavatel
Snickers
Materiál
Materiál: 4 - směrně elastická tkanina Schoeller® softshell ze 73 % polyamidu, 20 % polyuretanu, 7 % elastanu. Kontrastní 4 - směrně elastická tkanina z 84 % polyamidu a 16 % elastanu. Voděodolné zesílení Cordura® ze 100% polyamidu a elastické zesílení Armortex® z 56 % polyamidu, 26 % elastanu a 18 % aramidových vláken DuPont™ Kevlar®.
Typ oblečení
kalhoty dlouhé
69403158050
1 ks

Parametry

Pohlaví
pánské

Specifické reference

ean13
7332515580955