Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 1
search
  • Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 1
  • Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 2
  • Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 3
  • Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 4
  • Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé - 5

Pracovní kalhoty AllroundWork Stretch černé

2 980,0 Kč
S DPH Odesíláme do 3. - 4. pracovních dnů.
2462.8 Kč bez DPH
Poddajné a odolné kalhoty, které vám budou dobře sloužit každý den, a navíc v nich budete skvěle vypadat. Jsou vyrobeny z elastického materiálu, mají předohnuté nohavice, nechybí spousta kapes na…
63410404046
Barevná varianta: Černá
Velikostní varianta: 46

Velikost: 46
Barva: černá
Počet
Skladem

  3% sleva

za registraci

  Věrnostní program

pro soukromé osoby i firmy

 

Doprava od 86,- Kč

 

Výšivka a potisk

Zesílení z elastické verze Cordury®. Tvarované nohavice s úzkým střihem slim - fit. Systém polohování kolenních chráničů KneeGuard™ Pro. Držák nože Hultafors s kapsou na metr. Poutka na nářadí, očko na klíče. Cargo kapsa s odnímatelným rámečkem na ID - kartu. Prát v pračcena 40 ° CNebělitNesuštev sušičceNežehlitNečistětechemickyDvousměrně elastická tkanina v kombinaci s panely ze čtyřsměrně elastické tkaniny v zadní části nohavic znamená novou dimenzi pracovních kalhot. Vsazený klín z elastické Cordury® přispívá k pohodlí a zvětšuje odolnost kalhot na tomto exponovaném místě. Tvarované nohavice kopírují váš pohyb, což šetří energii a podporuje pohyblivost. Systém na ochranu kolen je promyšlený a normovaný, takže se chrániče v kapse ani nepohnou, při chůzi je nepocítíte a při klekání navíc pomůže elastická Cordura®. Kapsy na stehnech dobře poslouží na drobnosti nebo nářadí, jako jsou nůž, tužka a metr. Na cennosti nebo doklady využijete prostornou kapsu na suchý zip. Kapsy mají volné konce, takže neomezují při klekání. Široký opasek pojmou velká a prošitá poutka, přičemž vzadu je navíc jedno extra pevné a dlouhé, aby se opasek nemohl zkroutit. V pase najdete po každé straně bytelné poutko se suchým zipem na držák na kladivo. Odolný zip YKK dlouho a spolehlivě funguje, takže zapadá do konceptu kalhot: dlouhá životnost a spolehlivost. Pouzdrové kapsy plní dobře funkci mošniček, což znamená, že si do nich můžete bez obav nasypat hřebíky nebo vruty, anebo dát kleště, šroubovák apod.
gender
pánské
Dodavatel
Snickers
Materiál
2-směrný strečový kepr: 47% bavlna, 31% polyester, 22% elastan251 g / m² se čtyřsměrným strečem 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 260 g / m². Zesílení 100% polyesterem Cordura® a 100% polyamidem Cordura®.
Styl
Slim - zúžený
Typ oblečení
kalhoty dlouhé
63410404046
4 ks

Parametry

Pohlaví
pánské

Specifické reference

ean13
7332515285621