Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté - 1
search
  • Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté - 1
  • Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté - 2
  • Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté - 3
  • Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté - 4

Kalhoty reflexní AllroundWork+, třída 2 žluté

3 491,8 Kč
S DPH Odesíláme do 3. - 4. pracovních dnů.
2885.8 Kč bez DPH
Pohodlné a odolné kalhoty do zhoršené viditelnosti a na riziková pracoviště jsou plně vybavené jako ostatní kalhoty řady AllroundWork: mají systém ochrany kolen KneeGuard™ a spoustou kapes na…
63316658150
Barevná varianta: Žlutá
Velikostní varianta: 150
Velikost: L
Barva: žlutá
Počet
Skladem

  3% sleva

za registraci

  Věrnostní program

pro soukromé osoby i firmy

 

Doprava od 86,- Kč

 

Výšivka a potisk

Moderní střih s tvarovanými nohavicemi a elastickým rozkrokem pro maximální volnost během pohybu. Systém odvětrání kolenních jamek Mechanical Air Flow™ složený z otvorů v látce a elastické síťoviny. Pohodlnější vylepšený systém polohování kolenních chráničů KneeGuard Pro s expanzními záhyby, který drží chrániče na místě za každých okolností. Snadno dostupné postranní kapsy, které obsahují oddíl na mobilní telefon, držák nože Hultafors a odjímatelný držák jmenovky. Za tepla lepené reflexní pruhy na obou nohavicích zajišťují viditelnost ze všech směrů. Prát v pračcena 60 ° CNebělitNesuštev sušičcePravidelné žehlení,napařování nebo sušení,lze provádět pouzepři nízkém nastavení(110 ° C, 230 ° F).NečistětechemickyOdolná a lehká tkanina Dobby+Pro v reflexní oranžové/žluté barvě vyhovující třídě 2 je na exponovaných místech zesílená Cordurou®. Vsazený klín z elastické látky zvyšuje komfort a pohodlí. K modernímu střihu patří tvarované nohavice, které výrazně zvyšují volnost pohybu. O zlepšenou termoregulaci se stará systém odvětrávání v oblasti kolenních jamek. Kapsy na chrániče kolen se systémem polohování jsou z odolné Cordury® a nad nimi najdete vylepšení v podobě expanzních záhybů pro lepší komfort. Kapsy na stehnech dobře poslouží na drobnosti nebo nářadí, jako jsou nůž, tužka a metr. Na cennosti nebo doklady využijete prostornou kapsu na suchý zip. Kapsy mají volné konce, takže neomezují při klekání. Reflexní pruhy na nohavicích jsou lepeny za tepla, aby co nejvíce vydržely. Široký opasek pojmou velká a prošitá poutka, přičemž vzadu je navíc jedno extra pevné a dlouhé, aby se opasek nemohl zkroutit. Odolný zip YKK dlouho a spolehlivě funguje, takže zapadá do konceptu kalhot: dlouhá životnost a spolehlivost. Na bocích najdete praktická poutka na kladivo nebo jiné nářadí.
Pohlaví
pánské
Dodavatel
Snickers
Materiál
Hlavní reflexní tkanina Dobby X-Pro Hi-Vis z 85 % polyesteru a 15 % bavlny, 260 g/m2. Zesílenou 100 % polamidem Cordura na kritických místech, 205 g/m2.
63316658150
1 ks

Parametry

Pohlaví
pánské

Specifické reference

ean13
7332515252296