Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré - 1
search
  • Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré - 1
  • Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré - 2
  • Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré - 3
  • Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré - 4

Tříčtvrťáky FlexiWork s PK tmavomodré

4 174,0 Kč
S DPH Odesíláme do 3. - 4. pracovních dnů.
3449.6 Kč bez DPH
Super lehké, poddajné a pohodlné, to jsou tříčtvrťáky z kolekce Flexi. Mají vsazený klín z elastické látky, zesílení z elastické Cordury® na namáhaných místech a integrovaný opasek, který můžete…
69059504108
Barevná varianta: Modrá
Velikostní varianta: 108
Velikost: 110 cm/4 roky
Barva: modrá
Počet
Skladem

  3% sleva

za registraci

  Věrnostní program

pro soukromé osoby i firmy

 

Doprava od 86,- Kč

 

Výšivka a potisk

Moderní střih kopírující křivky ze super lehké prodyšné tkaniny s tvarovanými nohavicemi pro vynikající pohodlí a volnost pohybu.  Moderní systém polohování kolenních chráničů KneeGuard s elastickou tkaninou nad koleny a stahovací šňůrkou na koncích nohavic, který udrží chrániče na místě za všech okolností.  Robustní zesílení Cordura© na kolenou a kapsách, včetně těch pouzdrových pro delší životnost.  Snadno dostupné kapsy na stranách, jejichž součástí je držák na nůž a oddíl na mobilní telefon.  Integrovaný odolný pásek se snadno uzavíratelnou přezkou z polyamidu, který je možné vyjmout. MateriálOdolný rip-stop se zvýšeným podílem elastického materiálu společně s perfektním střihem výrazně usnadní váš pohyb.RozkrokVsazený klín z elastické látky přispívá ke komfortu a odolnosti kalhot.Tvarované nohaviceTvarované nohavice kopírují váš pohyb, což šetří energii.KapsyKapsy na stehnech dobře poslouží na drobnosti nebo nářadí, jako jsou nůž, tužka a metr. Na cennosti využijete kapsu na zip. Kapsy mají volné konce, takže neomezují při klekání.Kapsy na chráničeSystém na ochranu kolen je promyšlený a normovaný, takže se chrániče v kapse ani nepohnou, při chůzi je nepocítíte a při klekání navíc pomůže elastická tkanina.Pouzdrové kapsyPouzdrové kapsy plní dobře funkci mošniček, což znamená, že si do nich můžete bez obav nasypat hřebíky nebo vruty, anebo dát kleště, šroubovák apod. Jeden oddíl je na zip.Poutka na opasekŠiroký opasek pojmou velká a prošitá poutka, přičemž vzadu je navíc jedno extra pevné a dlouhé, aby se opasek nemohl zkroutit.Poutko na zavěšeníVzadu zevnitř kalhot najdete poutko, na které si můžete kalhoty po sundání pověsit, aniž by něco vypadlo z jejich kapes.Integrovaný opasekIntegrovaný elastický opasek s bytelnou plastovou přezkou podrží kalhoty přesně tam, kde potřebujete. Opasek lze vyjmout.Reflexní prvkyNenápadné reflexní prvky vás zviditelní za zhoršených světelných podmínek a přispějí k vaší bezpečnosti ať už na pracovišti nebo na cestě.Zip YKKOdolný zip YKK dlouho a spolehlivě funguje, takže zapadá do konceptu kalhot: dlouhá životnost a spolehlivost.Konce nohavic si můžete přizpůsobit pomocí stahovací šňůrky.
Pohlaví
pánské
Dodavatel
Snickers
Materiál
Superlehká, přesto odolná tkanina Cordura© Stretch, 88 % Cordura©, 12% elastan, 270 g/m2 a trvanlivá Rip-Stopová tkanina ze 100% polyesteru, 200 g/m2. Zesílení ze 100% polyamidu Cordura© 500D.
69059504108
1 ks

Parametry

Pohlaví
pánské

Specifické reference

ean13
7332515213365